NOVO! Posodobite MPM Motorcycle Line

Kot ponudnik avtomobilskih olj in tekočin MPM ponuja tudi celotno ponudbo za motocikle, skuterje in mopede. Tehnologija motorjev se hitro razvija; vključno z motorji za motorna kolesa. To zahteva tudi več olja in tekočin, da ti novi motorji lahko dosežejo optimalno zmogljivost. Zato MPM s ponosom predstavlja posodobitev svojih izdelkov Motorcycle Line. Z več nadgradnjami in tremi popolnoma novimi izdelki MPM Motorcycle Line zdaj pokriva 95 % motornih olj.

Nadgradite dvotaktne mešanice

Dvotaktna olja izpolnjujejo najsodobnejše zahteve tako za običajno uporabo na cesti kot za težke pogoje na progi in v konkurenci. Za dvotaktne skuterje je bil izdelek MPM 43000 nadgrajen s specifikacijo JASO FD (Low Smoke), kar pomeni, da ta izdelek izpolnjuje najstrožje okoljske zahteve. Za teren, dirkanje, kros in karting sta MPM 43000K in MPM 43000R nadgrajena s tehnologijo mešanice Ester. To zagotavlja še boljše mazalne lastnosti pri visokih hitrostih in optimalno delovanje motorja. Izdelki MPM so se že večkrat izkazali pri zagotavljanju vrhunskih zmogljivosti na tekmovanjih in prvenstvih!

Nadgradite štiritaktna motorna olja

Štiritaktna motorna olja MPM (v različnih viskoznostih) so zdaj skladna z JASO MA2 in najnovejšimi specifikacijami API SN, zahvaljujoč novi tehnologiji Ester, ki znatno razširja njihovo področje uporabe.

Nadgradite olja za vilice

MPM ponuja 4 različne viskoznosti za olje za vilice, od 5W do 20W. Vsa so nadgrajena na tehnologijo Premium Synthetic za še boljše blaženje in stabilnost sprednjega vzmetenja in s tem vozne razmere.


Poleg tega je MPM ponudbi dodal še tri nova štiritaktna motorna olja:


MPM 54000A

Da bi štiritaktnim motornim skuterjem omogočil menjalnike CVT z motornim oljem, ki ga predpisuje OEM, je MPM predstavil nov izdelek; MPM 54000A štiritaktno motorno olje 10W-30 polsintetično MB s specifikacijami JASO MB in API SJ.


MPM 54000S

Novo sintetično štiritaktno motorno olje MPM 54000S 10W-50 Premium dopolnjuje obstoječo motorno linijo MPM s specifikacijami API SN in JASO MA2. To napredno motorno olje je še posebej primerno za japonske motorje, izdelane od leta 2015.


MPM 58000

Za izjemno športno uporabo na ulici, progi in terenskih poteh je bilo v ponudbo dodano novo sintetično motorno olje MPM 58000 4-taktno 10W-60 Premium Ester Racing. Posebej razvito za ekstremne temperature in težke pogoje. Ta novi izdelek vsebuje najnovejšo tehnologijo in specifikacije: API SN; JASO MA2. To motorno olje je še posebej primerno za italijanska motorna kolesa in skuterje, kot so Ducati, MV Agusta in Aprilia.


S tem novim portfeljem vam MPM ponuja zelo dobro in popolno ponudbo za vzdrževanje vašega motocikla, skuterja ali mopeda v skladu z zahtevami OEM.

For technical questions:
Please contact MPM Technical Support.

MPM News Product News
MPM Product News Motorcycle - CS · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - DE · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - EL · 1,82 MB
MPM Product News Motorcycle - EN · 1,74 MB
MPM Product News Motorcycle - FR · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - HU · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - IT · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - NL · 1,77 MB
MPM Product News Motorcycle - PL · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - RO · 1,75 MB
MPM Product News Motorcycle - SK · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - SL · 1,76 MB
MPM Product News Motorcycle - SR · 1,74 MB
MPM Product News Motorcycle - SV · 1,77 MB
MPM Product News Motorcycle - UK · 1,76 MB

Novice podjetja MPM

Zapri